Estàs buscant una advocada de confiança? Ja l’has trobat!

Confiï en un despatx unipersonal i multidisciplinar, amb tots els avantatges que això suposa. Al ser un despatx unipersonal, vostè tindrà sempre la seguretat que la gestió íntegra del seu encàrrec , des del moment inicial fins a la seva finalització, la realitzarà la mateixa persona.

Serveis
ASESORAMIENTO-JURÍDICO-INTEGRAL-Y-NEGOCIACIÓN-EXTRAJUDICIAL-DE-CONFLICTOS

ASSESSORAMENT JURÍDIC INTEGRAL I NEGOCIACIÓ EXTRAJUDICIAL DE CONFLICTES

Moltes vegades no és necessari arribar als Tribunals per tal de solucionar un problema.

llegir més
DERECHO-DE-DAÑOS

DRET DE DANYS

Un accident de circulació o un atropellament poden suposar, en moltes ocasions, un desordre important en les nostres vides: baixa mèdica, lesions, despeses mèdiques, etc.

llegir més
DERECHO-DE-FAMILIA

DRET DE FAMÍLIA

La ruptura d’una parella no només afecta als seus membres sinò a tota la família, sobretot a nens i avis, qui en moltes ocasions es veuen privats dels seus néts, i fins i tot a les nostres mascotes.

llegir més

 

DRET CIVIL
La incapacitació dels nostres majors, la redacció del nostre testament, l’acceptació d’una herència, impagaments, un desnonament, compravendes…
[ llegir més ]
DRET LABORAL I SEGURETAT SOCIAL
En l’actual conjuntura econòmica és molt important conèixer els drets laborals dels quals gaudim per evitar situacions injustes.
[ llegir més ]
DRET HIPOTECARI
Abans de signar qualsevol contracte bancari és recomanable que aquest sigui revisat per un professional per evitar els problemes que hem viscut en els últims anys amb les clàusules abusives, swap, etc.
[ llegir més ]
DRET PENAL I DE MENORS
Amb la nova reforma del Codi Penal, moltes de les conductes que abans eren considerades meres Faltes han passat a ser constitutives de Delicte.
[ llegir més ]

¿Tens preguntes?

Si vols saber més sobre els diferents serveis o vols demanar una cita, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

Consulta JA
Últims articles del bloc