Estàs buscant una advocada de confiança? Ja l’has trobat!

Confiï en un despatx unipersonal i multidisciplinar, amb tots els avantatges que això suposa. Al ser un despatx unipersonal, vostè tindrà sempre la seguretat que la gestió íntegra del seu encàrrec , des del moment inicial fins a la seva finalització, la realitzarà la mateixa persona.

Serveis

DRET DE FAMILIA

La ruptura d’una parella no només afecta la parella com a tal sinó tota la família, sobretot nens, avis i mascotes. Nens i avis perquè moltes vegades es veuen privats del gaudi mutu. Mascotes i nens perquè de vegades acaben separats.

leer más

DRET CIVIL

Impagaments, desnonaments, compravendes entre particulars, reclamació quotes Comunitat de Propietaris…

leer más

MESURES JUDICIALS DE SUPORT A PERSONES AMB DISCAPACITAT (antiga incapacitació)

A mesura que els nostres éssers estimats es fan grans ens podem trobar amb la trista situació que comencin a perdre les seves capacitats físiques i/o mentals.

leer más

DRET SUCCESSORI
El millor perquè els nostres desitjos post mortem es compleixin és, sensE dubte, la planificació successòria en vida. D’aquesta manera nosaltres decidim qui rep què, i qui no rep res (excepte la llegítima).
[ leer más ]
ACCIDENTS
Un accident de circulació o un atropellament poden suposar, moltes vegades, un desordre important a les nostres vides: baixa mèdica, lesions, despeses mèdiques, etc
[ leer más ]

DRET PENAL
Amb la nova reforma del Codi Penal, moltes de les conductes que abans eren considerades meres Faltes han passat a ser constitutives de Delicte.
[ leer más ]

ASSESSORAMENT JURÍDIC INTEGRAL I NEGOCIACIÓ EXTRAJUDICIAL DE CONFLICTES
Moltes vegades no cal arribar als tribunals per solucionar un problema.

[ leer más ]

DRET LABORAL I SEGURETAT SOCIAL
En la conjuntura econòmica actual és molt important conèixer els drets laborals de què gaudim per evitar situacions injustes.
[ leer más ]

DRET FISCAL, MERCANTIL, EXTRANGERÍA
Per donar més cobertura Abigail Fernández García col·labora amb professionals jurídics experts en altres matèries com ara.
[ leer más ]

Tens preguntes?

Si vols saber més sobre els diferents serveis o vols demanar una cita, no dubtis a posar-te en contacte amb mi

Consulta JA
Últims articles del blog

COMPARTIR POST: