DESPATX

Home » DESPATX

El despatx d’Abigail Fernández García es caracteritza per ser un despatx unipersonal i multidisciplinari, amb tots els avantatges que això suposa. Com que és un despatx unipersonal tindràs sempre la seguretat que la gestió íntegra del teu encàrrec, des del moment inicial fins a la seva finalització, la realitzarà la mateixa persona. A més, no hauràs de bregar amb filtres de Secretàries, ni d’altres advocats, sent sempre atès/a per la Titular del despatx.

La multidisciplina garanteix que qualsevol encàrrec que es rebi, sigui del caràcter que sigui, podrà ser gestionat des del despatx gràcies a les col·laboracions externes que es mantenen amb altres professionals jurídics independents.
Abigail Fernández García
Advocada
Llicenciada en Dret per la Universitat Oberta de Catalunya en 2010.

Abigail Fernández García

Llicenciada en Dret per la Universitat Oberta de Catalunya, sóc Advocada en exercici des del 2010.

Especialitzada en Dret de Família, Mesures Judicials de Suport per a persones amb discapacitat (antiga incapacitació) i Dret de Successions, gestiono així mateix temes de Dret Civil general.

Membre de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona des del 2010, he cursat el Postgrau de Pràctica Jurídica (ICAB), Postgrau Especialització en Conflictes familiars i educatius, Anàlisi del Conflicte i Mètodes de Solució de conflictes (UOC).

Una mica més sobre mi

El meu primer contacte amb l’Advocacia va ser el 2001 quan vaig començar a estudiar Dret.

Els meus primers anys de carrera els vaig cursar a la Universitat de Barcelona, ​​on vaig tenir la gran sort de comptar amb excel·lents professors que em van aportar una visió del Dret que no coneixia. Els darrers anys els vaig cursar a la Universitat Oberta de Catalunya, on no només vaig tenir tutors increïbles sinó que vaig descobrir la visió més pràctica de la carrera.

Durant la meva formació professional i fins que el 2014 vaig decidir obrir el meu propi despatx, he tingut el plaer de creuar-me amb persones molt diferents que m’han ensenyat moltes coses. De fet, encara avui segueixo coneixent persones relacionades amb la meva professió que segueixen ensenyant-me molt.

La veritat és que no només m’han ensenyat a preparar demandes o celebrar judicis, no només he après la tècnica i l’organització del meu despatx. El més important que he après de totes aquestes persones és estimar el que faig.

Els meus coneixements i la meva implicació em permeten abordar amb èxit els assumptes que s’em plantegen, oferint una atenció humana i personalitzada als meus Clients. Mentrestant, continuo intentant respondre la pregunta que em van fer el meu primer dia a la Universitat.

Aquell dia un dels meus professors va preguntar a la classe: “Per què han decidit vostès estudiar Dret?”. “Per fer Justícia”, vaig dir jo. “Què és per a vostè la Justícia?” em va respondre ell.

Cada dia en arribar a la feina em pregunto novament què és exactament la Justícia. Però mentre ho esbrino, poso els meus coneixements a l’abast dels que m’envolten, perquè si la dedicació del meu temps aconsegueix ajudar algú, llavors ja ha valgut la pena.

Sóc Advocada per vocació, m’involucro amb el benestar de les persones. A casa sempre em van ensenyar que havia de tractar els altres com m’agradaria que em tractessin a mi. I això intento cada dia. Fer que els meus clients se sentin còmodes i satisfets amb la meva feina.

COMPARTIR POST: