ADVOCACIA PREVENTIVA

Home » BLOG » Assessorament i negociació » ADVOCACIA PREVENTIVA

L’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Madrid ha llançat una campanya en relació a l’Advocacia Preventiva l’eslògan de la qual és: “Al primer síntoma, consulta tu abogado” (http://consultatuabogado.com/) i la imatge de la qual s’adjunta a l’inici. En veure l’anunci amb el qual promocionen la campanya m’ha semblat interessant comentar-ho en aquest Blog.

Normalment, quan comencem a tenir símptomes d’un refredat, acudim al nostre metge de confiança per intentar evitar el refredat en sí o que aquest sigui de menor envergadura. No obstant això, en altres àmbits de la vida no sempre ens preocupem per minimitzar les conseqüències d’alguns actes.

Qui no ha tingut alguna discussió amb un veí perquè fa molt soroll, o amb la família per com es repartirà l’herència dins de no sé quants anys, o amb el cap de la feina perquè es tenen discrepàncies respecte dels permisos retribuïts que es puguin necessitar per intervenció quirúrgica d’un familiar, etc.

La qüestió és que en la majoria dels casos, davant d’aquests símptomes de possibles problemes, ens quedem aquí. I esperem que el problema arribi per buscar una solució. Però en moltes ocasions quan arriba el problema ja és massa tard per solucionar-ho.

L’Advocacia Preventiva ens permet estar preparats per solucionar per endavant aquests possibles problemes. No discuteixi amb el seu veí pel soroll que fa, informi’s del soroll que pot fer i en quins horaris. No discuteixi amb la seva família per l’herència, formalitzin pactes successoris que evitin conflictes futurs. No discuteixi amb el seu cap de feina, tingui clar en quines situacions li corresponen dies de permís.

Potser aquests exemples puguin semblar banals, però que en pensaria si li digués que no totes les parelles de fet tenen dret a prestacions per viduïtat, sinó que han de complir certs requisits? ¿I que una donació en vida li pot fer pagar més impostos que deixant els béns en herència?

Si ja ha notat algun d’aquests símptomes, previngui les seves conseqüències. Faci servir l’Advocacia Preventiva. Consulti amb el seu advocat de confiança, consulti amb Abigail Fernández García Advocada.

COMPARTIR POST:

Deixa un comentari